ŞAHKULLUBEY'DEN''8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ''MESAJI

AK Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Mardin 8.03.2014 16:12:45 0
ŞAHKULLUBEY

AK Parti Mardin Milletvekili ve TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Ecz. Gönül Bekin Şahkulubey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 Milletvekili Şahkulubey,kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Bizim topraklarımızda, bizim medeniyetimizde kadın; hem toplumun, hem de toplumun çekirdeği olan ailenin temelidir. Kadın,  evini çekip çeviren,  toplumu şekillendiren, toplumu dönüştüren ve ülkeye istikamet çizen bir varlıktır. Varlıkları ile hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle ülkemizin ve toplumumuzun geleceğinin şekillenmesinde önemli rol oynamaktadırlar.

  Şefkatin, sabrın ve saflığın timsali olan, bu vatan ve millet için çalışan, hayatımızın bütün safhasında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda hemen yanı başımızda bulduğumuz, bizleri eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakâr kadınlarımızın sorunlarını AK Parti hükümeti olarak hep çözmeye çalıştık. Kadınlarımızın hak mücadelesini her zaman destekledik ve de desteklemeye devam edeceğiz.

  8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadınlara yönelik şiddetin son bulmasını, cinayetlerin sona ermesini, istismarın son bulmasını ve kadınların ezilmediği, ayrımcılığa tabi tutulmadığı, horlanmadığı, istismar edilmediği, özellikle de şiddete hiçbir şekilde maruz kalmadığı bir dünya için hep beraber mücadeleye devam etmeyi temenni ediyorum.

 Bütün kadınlarımıza huzur, mutluluk, adalet ve sağlık dolu yarınlar temennisi ile Dünya Kadınlar Günümüzü kutluyorum” dedi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00